N-VA Landen verkiest nieuw bestuur!

Op 28 februari 2019, over deze onderwerpen: Lokaal beleid

Eind februari verkozen de leden van N-VA Landen een nieuw bestuur voor de komende 3 jaar. De bestuursploeg staat onder leiding van voorzitter Marie-Rose Draelants. Ze wordt ondersteund door ondervoorzitter Jean-Pierre Vangestel en secretaris Karolien Conard. Het nieuwe bestuur bestaat uit 11 verkozen leden en 5 mandatarissen. Het gaat om een mix van nieuw talent en ervaren mensen die zich willen inzetten voor de Landenaar. 

Naast deze functies werden er nog een aantal verantwoordelijken aangeduid binnen het bestuur. Nele De Kimpe zal als communicatieverantwoordelijke zorgen voor persberichten en folders zodat iedereen op de hoogte is van onze standpunten. Daarnaast willen we verder inzetten op jeugd dus verkoos het bestuur Yoran Winnen als jongerenverantwoordelijke. Wouter Hermans zal de rol van penningmeester op zich nemen en Gert Dekeyzer is ledenverantwoordelijke. 

De overige bestuursleden die werden verkozen zijn: Olga Geerts, Kathleen Vandenbranden, Vincent Conard, Greta Libens, Myriam Swartenbroeckx. Daarnaast wordt het bestuur versterkt door onze vier reeds verkozen mandatarissen Bart Jan De Vos, Greta Vanermen, Pascale Conard en Leon Ignoul.

We willen ons inzetten voor iedere Landenaar en ervoor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt in onze stad. Onze bestuursploeg is zeer gemotiveerd om er tegen aan te gaan en kijkt uit naar de komende 3 jaar!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is