Open brief aan de inwoners van Groot-Landen

Op 25 oktober 2012

Beste Landenaar, 

Nu het stof van de gemeenteraadsverkiezingen wat is gaan liggen, richt N-VA Landen graag het woord tot u. In de eerste plaats om u nogmaals te bedanken voor onze mooie uitslag, maar ook om u wat duiding te geven bij onze keuzes. 

Zoals u weet, boekten sommige partijen winst, terwijl andere stemmen verloren. Wij van N-VA Landen wensten graag mee te doen aan het beleid en stonden daarom open voor gesprekken met álle andere partijen.
Niet alle partijen onderhielden goede betrekkingen met elkaar, waardoor er op de avond van de verkiezingen alternatieve banden gesmeed konden worden. 

Verbaasd, maar ook tevreden over de positieve houding van onze huidige coalitiepartners, namen wij het besluit om samen met hen aan een bestuursakkoord te werken. N-VA Landen blijft uiteraard nauwlettend toezien op het gevoerde beleid en vooral op de elementen die voor ons
essentieel zijn. Voortaan doen wij dit niet alleen als waakzame burgers, maar als gelijkwaardige medebestuurders van onze stad. 

N-VA Landen betreurt dat de persoonlijke verwachtingen van sommige mensen gefnuikt werden. Maar wij reiken de leden van de oppositie de hand en kijken uit naar hun inhoudelijke opmerkingen en opbouwende kritiek. Op die manier kunnen wij immers een beleid voeren dat ten
goede komt aan alle Landenaren. Dat is de kracht van verandering. 

Met Vlaamse groet,
N-VA Landen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is