N-VA Landen komt alleen op!

Op 10 oktober 2011

De ploeg van N-VA Landen heeft beslist om bij de lokale verkiezingen van 2012 een zelfstandige kieslijst te vormen. Het kartel met CD&V (2006-2012) wordt dus niet verlengd.

Afdelingsvoorzitter Peter Dewaelheyns verduidelijkt: “Sinds de verkiezing van een dynamisch nieuw bestuur in februari 2011 hebben we al tientallen kersverse leden mogen verwelkomen. Onze vele activiteiten – zoals een gespreksavond met Jan Peumans, een historische wandeltocht door Brussel met Paul De Ridder of een kaas- en wijnavond met Helga Stevens  – worden bijzonder geapprecieerd door de Landenaren. Ons krantje en onze gloednieuwe webstek zijn op korte tijd vaste waarden geworden voor de lokale gemeenschap. Het is dan ook logisch dat onze energieke groep de Landense kiezer  op eigen kracht een geloofwaardig alternatief wil bieden.”

Afdelingssecretaris Robrecht Willems voegt daaraan toe dat de bestaande engagementen uiteraard strikt worden nageleefd: “De keuze om op eigen benen te staan vloeit niet voort uit ontevredenheid over de samenwerking met onze kartelpartner. Op persoonlijk vlak hebben we steeds goede relaties onderhouden met CD&V en we hopen dit in de toekomst zo te houden. N-VA en CD&V worden in 2012 concurrenten, maar zeker geen vijanden.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is